Room dividers

Nu ook Corona-proof mogelijkheden!

De Van Lierop Room dividers zijn in de tijden van het Corona-virus een uniek middel om veiligheid te bieden. Door middel van de verwerking van hoogwaardig plexiglas in de schermen kunt u als organisatie/ onderneming naast een prettige sfeer ook veiligheid bieden aan zowel uw medewerkers als klanten.

Van Lierop Room Divider biedt meer

De Van Lierop Room divider biedt meer, naast de afscheidende veiligheidsfunctie voor corona biedt de divider ook een stuk luxe, sfeer en uitstraling voor uw organisatie of bedrijf. Zowel de gebruiksmogelijkheden als designmogelijkheden zijn eindeloos bij Van Lierop.

Producteigenschappen

Room-divider-van-lierop

Standaard & maatwerk mogelijkheden

De schermen zijn zowel in standaard als in maatwerk uitvoering beschikbaar. Zo kan er modulair worden opgebouwd in toepassingen. Er zijn zo verschillende toepassingen voor de plaatsing van het scherm, deze kan vastgezet worden of bijvoorbeeld geleverd worden op wieltjes.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op via mail (koen@lieropheeze.nl) of telefoon (06-83905251).

Wij helpen u graag!

Veiligheid voorop

Wij hebben een room divider ontworpen die er uit ziet als een prachtige room divider, echter zit hierin ook hoogwaardig plexiglas verwerkt over de volledige opervlakte. Hierdoor kunt u met deze room divider veiligheid bieden aan uw klanten/ bezoekers.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden omtrent veiligheid voor uw bedrijf/ organisatie? Neem gerust contact met ons op via mail (koen@lieropheeze.nl) of telefoon (06-83905251).

Wij helpen u graag!

Sfeer & privacy

Room dividers zijn niet enkel voor veiligheid maar ook voor het creëren van privacy in grote ruimtes, zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan grote diner zalen, kantoorruimtes, vergaderzalen etc. door het plaatsen van een room divider kan er een intiemere sfeer worden gecreëerd waarbij privacy, sfeer en rust voorop staan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden omtrent het creëren van privacy en sfeer? Neem gerust contact met ons op via mail (koen@lieropheeze.nl) of telefoon (06-83905251).

Wij helpen u graag!

Vanafprijzen standaard uitvoeringen

100 x 50 cm

150

(Excl. BTW)

150 x 75 cm

230

(Excl. BTW)

150 x 150 cm

410

(Excl. BTW)

200 x 100 cm

375

(Excl. BTW)

300 x 150 cm

720

(Excl. BTW)

Over ons

Van Lierop is een écht Brabants familiebedrijf met een rijke historie, maar tegelijkertijd een nog steeds krachtige vernieuwingsdrang. Zodoende spreken we bij Van Lierop over pás 60 jaar specialist in plaatwerk en lasconstructies. Als het aan onze gepassioneerde vakmensen ligt tellen we daar immers nog graag heel wat jaren bij op. Bovendien hebben we u naast onze uitgebreide ervaring nog veel meer te bieden. Zo zijn we op een punt aangekomen waarin we iets nieuws willen bieden aan onze klanten. Namelijk gepersonaliseerde room dividers, die ook nog eens extra veiligheid bieden aan onze klant en zijn/ haar klanten. Bent u nieuwsgierig naar wat wij u te bieden hebben? Neem dan gerust contact op, want wij staan bij Van Lierop vol enthousiasme klaar om u te helpen!

Hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardige Kwaliteit staat bij Van Lierop al 60 jaar voorop. Het samen realiseren van kwalitatief hoogwaardige producten is waar wij bij Van Lierop BV voor staan.

Personalisatie

Gepersonaliseerd naar u wensen

Bij Van Lierop bieden wij schermen die volledig voldoen aan uw wensen als klant. Doordat wij als bedrijf maatwerk leveren kunnen wij u een scherm bieden dat precies aan uw wensen voldoet. De mogelijkheden tot personalisatie zijn er in zowel ontwerp, kleur als formaat. Wij bieden al 60 jaar maatwerk, en dit zetten wij met veel passie hopelijk nog vele jaren door.

Particulier

De mogelijkheden voor particulieren

Ook voor de particuliere klant bieden wij veel mogelijkheden. Zo zijn onze schermen al in gebruik als afscheiding in de tuin, in huis en als windscherm. Wij denken graag met u mee.

Eigenaren

Hans & Koen van Lierop zijn twee gedreven ondernemers die als uitbreiding op de huidige diensten van Van Lierop BV, nu ook gepersonaliseerde room dividers maken die naast privacy en sfeer ook veiligheid bieden. Heeft u interesse dan helpen wij u graag!

Koen van Lierop

Teamleider Parts

Hans van Lierop

Directeur Van Lierop

Meer weten over Van Lierop?

    * verplicht

    Industrieweg 109, 5591JL

    06 – 83905251(040)2261522