Over ons

Pas 60 jaar specialist in
plaatwerk en lasconstructies

Van Lierop is een écht Brabants familiebedrijf met een rijke historie, maar tegelijkertijd een nog steeds krachtige vernieuwingsdrang. Vandaar dat we spreken over pás 60 jaar. Als het aan onze gepassioneerde vakmensen ligt tellen we daar immers nog graag heel wat jaren bij op. Bovendien hebben we u naast onze uitgebreide ervaring nog veel meer te bieden.

Value-engineering

Neem de uitgebreide maakkennis van zowel onze deskundige vakmensen als betrokken value-engineers. Daarmee denken wij graag al vanaf de tekentafel met u mee over de meest efficiënte productontwikkeling. Als vanzelfsprekend met oog voor snelle levertijden en de beste kwaliteit tegenover scherpe prijzen.


Gespecialiseerde klantenteams

Onze gespecialiseerde klantenteams Parts, Projects, Production en Partnership zorgen er binnen een unieke samenwerking vervolgens voor dat alles onder één dak plaatsvindt. Van hoogwaardige onderdelen tot zowel specialistisch maatwerk als repeatopdrachten. Door middel van goede automatisering zijn wij perfect in staat uw 3D modellen volautomatisch uit elkaar te trekken, monodelen te genereren en vervolgens samen te stellen tot één product.


Toeleverancier +

Samen met onze klanten bouwen we graag aan constructies, machines, apparaten, installaties, systemen, gebouwen en bijvoorbeeld voertuigen – vervaardigd uit aluminium, rvs en/of staal en toegepast in diverse sectoren. Niet alleen met het streven een van de beste toeleveranciers van Nederland te worden, maar vooral als loyale, betrouwbare en meedenkende partner. Zo is ons team Partnership speciaal in het leven geroepen om u compleet te ontzorgen. In overleg is het daardoor zo maar mogelijk dat we u tevens het voorraad beheer, de logistiek of de montage uit handen kunnen nemen.


Verbinden in metaal

Klantgerichtheid, samenwerking en teamspirit zijn binnen Van Lierop dan ook steeds terugkerende en belangrijke thema’s. Kortom: de nadruk ligt bij ons op verbinding. Verbindingen in metaal, maar zeker ook het unieke samenspel tussen mens en machine, de gesmeerde samenwerking tussen onze teams onderling en - niet te vergeten - de veelal duurzame relatie met onze klanten.

Hans van Lierop
Algemeen directeur

Graag verbinden we ons ook met u door slim, geautomatiseerd en goed georganiseerd samen te werken. Mocht u dus op zoek zijn naar een continue partner, bent u bij ons aan het juiste adres!

U kunt ook contact met ons opnemen via ons algemene nummer 040 – 226 15 22 of mailen naar verkoop@lieropheeze.nl