Team Partnership

Voor alle extra stapjes die wij bereid zijn voor onze klant te zetten

Ons meedenkend vermogen en complete ontzorging? Ook dat mag u tot onze alles onder één dak formule rekenen. Alles voor een duurzame connectie met onze klant!

Binnen Van Lierop werken we met de vier gespecialiseerde teams Parts, Projects, Production en Partnership. Ieder met een eigen specialisme en een eigen plek in de fabriek.

Het vierde team – Partnership – werd nog niet zo lang geleden in het leven geroepen en vormt misschien wel hét bewijs dat er naast een gestroomlijnde productie ook andere zaken onze aandacht verdienen. Met dit laatste team komen we onze klant bijvoorbeeld tegemoet met nét dat ene extra stapje, door ons ook te gaan bekommeren om logistieke concepten. Maar ook ons vermogen om 3D metingen te verrichten, uw voorraad te beheren of de eindproducten bijvoorbeeld voor u te monteren zijn erop gericht onze klant een complete formule aan te bieden, waarin zij zoveel mogelijk worden ontzorgd.

Bovendien biedt team Partnership ook ruimte aan alternatieve verbindingstechnieken. Zo is bijvoorbeeld aluminium lijmen in opkomst. Voor ons geldt daarom: als er een alternatief komt voor lassen in het belang van onze klant, zullen we daar zeker in duiken. In samenwerking met de klant kunnen we zo vervolgens de mogelijkheid onderzoeken om het laswerk eventueel te vervangen door een andere slimme verbindingstechniek of constructie.

Hans van Lierop
Teamleider Team Partnership

“De beste las is immers geen las.”

U kunt ook contact met ons opnemen via ons algemene nummer 06 53 16 32 73 of mailen naar verkoop@lieropheeze.nl

Onze competenties en technieken

Voorraad beheer

Wanneer u op jaarbasis repeterende producten nodig heeft, maar deze toegeleverd wilt krijgen in kleinere oplages kunnen wij eventueel ook uw voorraad beheren, zodat deze te allen tijde leverbaar is.

Finish & Logistiek

Nadat we ook de laatste oneffenheden keurig voor u hebben weggewerkt, biedt Van Lierop u ook logistieke concepten aan.

3D meten

In ons streven naar een zo groot mogelijke nauwkeurigheid, is het tevens mogelijk u een gedetailleerd meetrapport aan te bieden.

Montage & modulenbouw

Afhankelijk van de behoefte van onze opdrachtgevers bieden wij diverse service niveaus aan. Tot aan het compleet monteren van modules. 

Bekijk ook
onze andere
teams