Team Parts

Voor
hoogwaardige
onderdelen

Gemotiveerde mensen en geavanceerde technologie gaan bij ons hand in hand. Het resultaat? Betrouwbare onderdelen van hoogwaardige kwaliteit.

Binnen Van Lierop werken we met de vier gespecialiseerde teams Parts, Projects, Production en Partnership. Ieder met een eigen specialisme en een eigen plek in de fabriek. Helemaal vooraan vinden we zodoende het team dat verantwoordelijk is voor de losse onderdelen voor de andere teams, alsook plaatwerk levert aan derden.

Hier staan onder meer twee lasersnijmachines, waaronder een gloednieuwe 8 kW fiberlaser van Trumpf voor volautomatische plaatverwerking tot 4 x 2 meter. Tevens zult u hier meerdere kantbanken aantreffen tot 4 meter zetlengte, waaronder een LVD ToolCell met automatische gereedschapswisselaar.

Alle teams beschikken vervolgens over een value engineer. Deze ontwerpt in principe niets nieuws, maar kijkt vanuit onze kennis en ervaring wel graag mee naar het bestaande ontwerp van de klant om te zien waar het mogelijk nóg beter kan. Naast sneller en goedkoper, zijn we hierdoor in staat vooral ook slimmer te werken. Het is tot slot de samenwerking tussen de teams onderling die onze werkwijze zo uniek maakt.

Koen van Lierop
Teamleider Team Parts

“Alles is erop gebrand de orders betrouwbaar en kwalitatief zo snel mogelijk door de productie te krijgen.”

U kunt ook contact met ons opnemen via ons algemene nummer 06 83 90 52 51  of mailen naar verkoop@lieropheeze.nl

Onze competenties en technieken

Lasersnijden

Voor het lasersnijden van staal, rvs of aluminium beschikken wij over zowel een 8 kW Fiberlaser als een 5 kW Co2 laser van Trumpf voor volautomatische plaatbewerkingen tot 4 x 2 meter. Bemand én onbemand.

Kanten

Onze LVD Toolcel, 6-assige CNC kantbank en 300 tons kantbank zorgen ervoor dat we zowel enkelstuks als series in uiteenlopende plaatdiktes zelf kunnen verwerken.

Verspanen

Ook het zagen, boren, verzinken, ruimen en tappen is vervolgens mogelijk op meerdere machines.

Plaatbewerking

Naast het lasersnijden zijn wij tevens gespecialiseerd in het assembleren, lassen, knippen, walsen en ontbramen van plaatwerk.

Bekijk ook
onze andere
teams