Team Production

Voor repeterende lassamenstellingen

Een hoge productiviteit én kostenefficiënt te werk gaan? Wij bewijzen je graag dat het kan binnen een geoliede samenwerking tussen mens en machine. Ook bij kleine series!

Binnen Van Lierop werken we met de vier gespecialiseerde teams Parts, Projects, Production en Partnership. Ieder met een eigen specialisme en een eigen plek in de fabriek. Team Production focust met name op robotisering en kostenefficiënt produceren.

Zodoende treft u binnen dit derde team meerdere lasrobots aan met een maximaal werkbereik van 4 x 2 x 2 meter. Ook de lasintensieve delen van kleine series vanaf 10 stuks worden hier gerobotiseerd gelast. Hiervoor beschikt Van Lierop tevens over een eigen mallenbouw.

Alle teams beschikken vervolgens over een value engineer. Deze ontwerpt in principe niets nieuws, maar kijkt vanuit onze kennis en ervaring wel graag mee naar het bestaande ontwerp van de klant om te zien waar het mogelijk nóg beter kan. Naast sneller en goedkoper, zijn we hierdoor in staat vooral ook slimmer te werken. Het is tot slot de samenwerking tussen de teams onderling die onze werkwijze zo uniek maakt.

Math Kiggen
Bedrijfsleider Van Lierop

“Verbinden in metaal. Daar zijn we al heel lang heel goed in, maar daar willen we nóg beter in worden.”

U kunt ook contact met ons opnemen via ons algemene nummer 040 – 226 15 22 of mailen naar verkoop@lieropheeze.nl

Onze competenties en technieken

Mallenbouw

Wij ontwerpen en bouwen mallen in eigen beheer.

Robotlassen

Op onze werkvloer treft u tevens diverse lasrobots aan met een maximaal werkbereik van 4 x 2 x 2 meter.

Gecerfiticeerd laswerk

Wij beschikken over gecertificeerde samenstellers en lassers (MIG/MAG en TIG) conform de NEN-EN 3834-2.

Machinale nabewerking

Afhankelijk van de complexiteit, de aantallen en de afmetingen vindt ook de machinale nabewerking vaak in eigen huis plaats, dan wel bij gespecialiseerde partners.

Bekijk ook
onze andere
teams