Team Projects

Voor projectmatige lassamenstellingen

Maatwerk is denkwerk. Wij bijten ons graag vast in uitdagende oplossingen van formaat. Zodoende mochten we al vele indrukwekkende constructies realiseren.

Binnen Van Lierop werken we met de vier gespecialiseerde teams Parts, Projects, Production en Partnership. Ieder met een eigen specialisme en een eigen plek in de fabriek. Zo bevindt zich direct achter Team Parts vooraan in de fabriek het team dat zich focust op prototypebouw en kleine series. Daarbinnen beschikken we over samenstellers en lassers (MIG, MAG en TIG) die gecertificeerd zijn conform de NEN-EN 3834-2.

Alle teams beschikken vervolgens over een value engineer. Deze ontwerpt in principe niets nieuws, maar kijkt vanuit onze kennis en ervaring wel graag mee naar het bestaande ontwerp van de klant om te zien waar het mogelijk nóg beter kan. Naast sneller en goedkoper, zijn we hierdoor in staat vooral ook slimmer te werken.

Jos Willems
Teamleider Team Projects

“Het is het samenspel tussen onze teams dat Van Lierop zo uniek maakt”

U kunt ook contact met ons opnemen via ons algemene nummer 06 52 83 97 86 of mailen naar verkoop@lieropheeze.nl

Onze competenties en technieken

Engineering

Vanuit onze maakkennis en ervaring denken we graag mee over hoe een klantontwerp mogelijk nóg beter kan op het gebied van bijvoorbeeld functionaliteit en betaalbaarheid.

Protobouw

Vanaf de 3D ontwerpen bouwen we samen aan kleine enkelstuks maatwerk en/of protobouw conform de kwaliteitseisen.

MIG, MAG & TIG lassen

Op deze manier verbinden wij diverse staal-, rvs- en aluminiumsoorten.

Gecertificeerd lassen

Wij beschikken over gecertificeerde samenstellers en lassers (MIG/MAG en TIG) conform de NEN-EN 3834-2.

Bekijk ook
onze andere
teams