WERKEN BIJ

Met ruim 30 betrokken vakmensen en de modernste technieken streven wij er - samen met onze klanten - naar de meest efficiënte oplossingen te vinden voor uitdagingen in metaal. Zowel voor eenvoudige als complexe plaat- en lassamenstellingen, in kleine en grote oplages én van maatwerk tot repeatopdrachten.

Uniek aan ons familiebedrijf - dat reeds 60 jaar bestaat - is de manier waarop onze vier gespecialiseerde teams Parts, Production, Projects en Partnership met elkaar samenwerken. Naast een prettige werksfeer waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat, zorgt deze intensieve samenwerking er tevens voor dat we onze klanten met behulp van onze jarenlange ervaring bij kunnen staan als betrouwbare partner in metaal. Van ontwerpfase tot productie.

Wij, van Lierop metaal in Heeze, zijn op zoek naar een Junior Werktuigbouwkundige ter uitbreiding van ons team. Ben jij handig in het werken met Solid Works? Ben je op zoek naar een bedrijf waar Werktuigbouwkunde nog een vak is? Waar Werktuigbouwkunde hand in hand gaat met de modernste technieken om tot de beste oplossingen te komen? Dan is dit jouw baan!

Wat jij gaat doen?

Jij beoordeelt en verbetert de informatie van onze klanten ter ondersteuning van de verkoop. Jij beoordeelt niet alleen of we het kunnen maken, maar ook of het functioneert en wat de kosten zijn. In Solid Works maak jij uiterst nauwkeurig 3D tekeningen met daarop de juiste informatie en specificaties. Dit alles doe je samen in overleg met jouw collega’s en onze klanten. We helpen je met de ontwikkeling tot een zelfstandig engineer. Dat lukt ook prima, als jij de ambitie hebt en wilt leren van jouw 30 ervaren collega’s.

Door jouw werk sta je dicht bij de productie en is een hands-on mentaliteit vereist. Het is jouw uitdaging om samen met jouw klanten en collega’s slimme en functionele producten te construeren. Vaak zitten hier serieuze engineering uitdagingen bij.

Wie ben jij?

Je beschikt over een afgeronde HTS Werktuigbouwkunde of vergelijkbare achtergrond én je hebt kennis en ervaring met Solid Works. Je wordt enthousiast van techniek en hoe wij onze producten ontwerpen, construeren en maken.

Wat gaan wij jou bieden?

Een prettige werksfeer in een familiaire en collegiale omgeving. Een salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring, waaruit tevens onze waardering zal blijken. Buiten een uitstekend pensioen bieden wij jou ook bijna 40 vrije dagen per jaar. Daarnaast bieden wij je een plek om onderdeel te zijn van innovatieve projecten en veranderingen waarin er voldoende mogelijkheden zijn tot doorgroei en ruimte om ambities waar te maken.

Interesse?

Neem gerust contact op met onze Teamleider van Team Projects: Ruud Huysmans. Hij kan je nog veel meer vertellen over de functie en maakt graag een afspraak met je om nader kennis te maken.

   Mail mij            Bel mij

Eigenschappen

 • Je bent bij voorkeur een starter in de richting Werktuigbouwkunde (MBO)
 • Je bent praktisch ingesteld, maar beschikt ook over de ambitie om snel door te groeien tot teamleider
 • Het regelen en organiseren van werkzaamheden kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten
 • Je staat communicatief sterk in je schoenen
 • Je hanteert een pro-actieve aanpak en schroomt niet om de handen uit de mouwen te steken
 • Je gaat nauwkeurig en oplossingsgericht te werk

Voornaamste taken

 • Lasersnijden vanuit Solid Works en de 3D-modellen die je aangeleverd krijgt
 • Het communiceren met collega’s en klanten
 • Een gestroomlijnde organisatie van alles wat er voor nodig is om tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te komen
 • Op korte termijn word je verantwoordelijk voor het aansturen van een team

Wat bieden wij

 • Een leuke startersbaan met veel afwisseling en een grote diversiteit aan klanten, producten en opdrachten
 • Een betrokken team van enthousiaste vakmensen temidden van een familiebedrijf met unieke werkwijze in de regio Eindhoven

Stuur je CV en een korte motivatie naar info@lieropheeze.nl met als onderwerp: ‘Ik ben geïnteresseerd in de Startersfunctie bij Team Projects’. Meer informatie? Bel naar 040 – 226 15 22.

Volg je een opleiding op LBO, MBO, of HBO met raakvlakken in de metaaltechniek. En ben je op zoek naar je eerste baan of een bijbaan? Wij zijn altijd op zoek naar aankomend technisch talent!


Stuur je CV en een korte motivatie naar info@lieropheeze.nl met als onderwerp: ‘Ik ben geïnteresseerd in een bijbaan / startersfunctie’. Meer informatie? Bel naar 040 – 226 15 22.

Van Lierop vindt het belangrijk dat scholieren en studenten ervaring kunnen opdoen in de praktijk. Daarom hebben wij voor VMBO’ers, MBO’ers en HBO’ers van verschillende technische opleidingen stage- en afstudeermogelijkheden binnen ons bedrijf.


Stuur je CV en een korte motivatie naar info@lieropheeze.nl met als onderwerp: ‘Ik ben geïnteresseerd in een stage- /afstudeerplek’. Meer informatie? Bel naar 040 – 226 15 22.

Interesse?

Neem bij voorkeur per e-mail contact met ons op en schroom niet alvast je CV en motivatie mee te sturen. Maar ook voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@lieropheeze.nl of telefonisch via 040 – 226 15 22.

Open sollicitatie

Ook als er geen gepaste vacature voor je bij staat, maar je er wél van overtuigd bent dat je van toegevoegde waarde kan zijn voor ons bedrijf, horen wij uiteraard graag van je via bovenstaand mailadres of telefoonnummer.

Hans van Lierop
Algemeen directeur

Collegialiteit en Samenwerking, staan bij ons hoog in het vaandel!
Contact